marți, 29 noiembrie 2016

Lansare de carte - "De la Zalmoxis la Sarmizegetusa"


Muzeul Municipal Curtea de Argeș are deosebita plăcere de a vă invita la lansarea unei cărți document, intitulată “De la Zalmoxis la Sarmizegetusa”, volum apărut sub semnătura scriitorului Florin Horvath! 

Evenimentul va avea loc în data de 2 Decembrie, orele 16, în Sala Basarab a Secției de Istorie a Muzeului. Și cum altfel să ne bucurăm mai bine de sărbătoarea națională decât printr-o întoarcere la origini, amintindu-ne de strămoși, spiritualitatea lor, simbolistică, precum și de munții sacri ai dacilor?

Pentru că aceste subiecte au fost mereu un subiect în vogă, vom discuta cu autorul despre Dacia de după Decebal, călugării capnobotai, magii din Carpați, alfabetul dacic și zestrea lăsată de Zalmoxe, legende, semne și simboluri care și astăzi fascinează întreaga lume. Volumul se adresează atât celor mai mici cititori cât și pasionaților într-ale trecutului nostru antic.

Vă invităm, așadar, la o după amiază de poveste, plină de înțelesuri și istorii mai puțin știute, la Muzeul Municipal Curtea de Argeș!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu